14 maart Gorssel

2009-03-14Op deze zaterdag gingen Les Bonnettes weer eens op stap. Mmetje en ik waren wel erg vroeg opgestaan dit keer, wel te verstaan om 05.15 uur. We moesten namelijk om 06.30 uur bij Kleintje zijn om met Le Taxi de les Bonnettes bestuurd door Kleintje naar Gorssel(Gelderland) te gaan. We hadden veel verwachtingen van deze mooie omgeving in het Gelderse land.
Om 08.30 uur waren we al in Gorssel, maar de inschrijving gebeurde slechts door 1 eenzame organisator in een warm klein café en dat duurde natuurlijk erg lang. En tot overmaat van ramp waren de routebeschrijvingen op. Dus wachten maar. Richard, 1 hulpje van de eenzame organisator, en niet al te slim…. arriveerde met de bijgekopieerde route, die hij bij de plaatselijke boekhandel had laten maken. Omdat iedereen stond te wachten was hij helemaal in paniek. Met een rood hoofd en gutsend van het zweet, deelde hij de routes uit, maar….. helaas de verkeerde. Een nieuwe poging werd ondernomen door Richard. Met zijn 45 km karretje ging hij met een rotvaart door Gorssel naar de boekhandel om nu wel de juiste routes te laten kopiëren. En ja hoor om 09.15 uur was het dan uiteindelijk zo ver….. we konden van start gaan. We hadden dus gerust nog 1 uur in bed kunnen blijven liggen, maar ja de 2009-03-14lol omtrent het hele gebeuren maakte veel goed! Het waren 3 rondjes. Steeds weer kwamen bij café De Hoek in Gorssel uit, om vervolgens aan de volgende ronde te beginnen. 2009-03-14De omgeving is daar prachtig, echter alleen in de 2e ronde kregen we mooie stukjes 2009-03-14natuur te zien rondom de Ijssel. Verder waren het veel rechte en saaie wegen. Het waren dan wel bospaden maar niet zo leuk als wij ze graag hebben. We zijn gelukkig niet verwend hoor!! Maar ja onderweg hebben we genoeg te bepraten Mmetje en ik

2009-03-14

 

Kleintje kan zoals bekend met gemak 7 km per uur halen.(Kleintje zegt: nou zeg, overdrijven is ook een vak)Maar op het einde van de rit waren we niet ontevreden met een gemiddelde voor Mmetje en mij van 6 km per uur. Rond 2 uur gingen we huiswaarts en hebben deze gezellige dag afgesloten met ons welbekende kriekje.

Oetelbonnette