2008 28 december Goirle


2008-12-28Zondag de 28e december was het weer zover. We gingen weer lopen! Het verjaardagsloopje van MMetje (wat uitgesteld was wegens ziekte) zou gebeuren. Eerst natuurlijk een ontbijtje waarbij onze Super ook niet ontbrak.
De verjaardagshoed was vergeten, vandaar geen foto’s van de jarig geweeste job. Gezellig weer bijpraten met 5-en, want het was al weer eventjes geleden dat we elkaar gezien hadden.
MMetje had een loopje van 16 km uitgezocht in het landgoed Gorp en Roovert bij Goirle. 2008-12-28
Deze route stond in de krant als nieuwe route aangegeven. Dus zo gezegd zo gedaan. Het werd meer een puzzeltocht met
survival beproevingen. Het startpunt was niet goed aangegeven met als gevolg, dat we na 45 minuten lopen weer bij de auto aankwamen, waar ook de route moest beginnen. 2008-12-28Dus rechtsomkeert en lopen weer. Er moest een extra lusje gemaakt worden wat niet echt duidelijk omschreven was. Maar uiteindelijk na wat discuteren (bels voor discussiëren) is de goede 2008-12-28route toch gevonden. Het was koud maar heerlijk wandelweer. Een poosje ging het goed, tot we op een gegeven moment de route niet meer konden volgen en onze eigen weg weer gingen. We kwamen bij een sloot, 2008-12-28gelukkig zonder water. Onze Oetelse ging op der billen naar beneden, want het was een beetje steil. Lachen natuurlijk.
Omdat we van de route af waren, moesten we weer zoeken om op de route te komen…………….......................... Ons Kleintje en MMetje vinden het eigenlijk niks als we de route niet echt kunnen volgen. Maar goed we zijn eruit gekomen. Na 3 uur en 45 minuten waren we weer bij de auto.
Onze Super had bij MMetje thuis de kaarsjes al aangestoken en na een heerlijk kriekje en wat Japanse zoutjes ging iedereen weer huiswaarts.

MMetje